Kom binnen bij bedrijven dag 17 maart

‘Kom Binnen bij Bedrijven’-dag op 17 maart
De Groene Hart gemeenten organiseren samen met het bedrijfsleven, de ondernemersverenigingen, de scholen, het werkgeversservicepunt en het UWV de ‘Kom Binnen bij Bedrijven’-dag op 17 maart 2017. Dit is een dag waarbij bedrijven in het Groene Hart gelijktijdig een open dag organiseren om in contact te komen met toekomstige werknemers, stagiaires of vrijwilligers.
 
Organiseer zelf een open dag!
Zet op 17 maart uw deuren open tijdens de ‘Kom binnen bij Bedrijven’-dag en ontmoet direct werkzoekenden, stagiaires, werkervaarders of vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf! Een warme hand voelt tenslotte vaak zo veel beter dan een koude sollicitatiebrief. Geen tijd voor een hele open dag? U kunt er ook voor kiezen om uw deuren slechts een uurtje te openen!
 
Hoe werkt het?
Als bedrijf of organisatie meldt u zich aan via www.groenehartwerkt.nl. U geeft aan welke vacatures, stageplekken en/of vrijwilligersklussen u beschikbaar heeft. Na inschrijving verschijnt deze informatie én uw logo op de site.
Geïnteresseerden in uw bedrijf schrijven in, u ontvangt hiervan bericht. Op 17 maart geeft u als deelnemend bedrijf aan de ‘Kom Binnen bij Bedrijven’-dag bijvoorbeeld een presentatie, rondleiding en/of workshop voor groepjes geïnteresseerden.
 
Meer weten?